Otvorena je Suvenirnica u sklopu Fortress Apartmana

suveniri Fortres apartmani, Novi Sad



Uz to što želimo da sa sobom ponesete sjanje utiske vremena koje ste proveli u našim apartmanima, otvaranjem naše Suvenirnice također želimo da ponesete i po neki suvenir koji će Vas podsetiti na Novi Sad i na lepe trenutke provedene u našem gradu.

Javite se prijateljima ili porodici najlepšim razglednicama Novog Sada, a na polasku iz grada ponesite autentične Novosadske suvenire.


Paket razglednica Novog Sada, ili klasičan Vojvođanski suvenir će Vam uvek vratiti lepa sećanja i podsetiti na boravak u Fortress Apartmanima.

Suvenirnica je otvorena u sklopu Fortress apartmana.




komentari gostiju, Fortres apartmani, Novi sad
Ukoliko tražite privatan smeštaj u Novom Sadu slobodno nam se javite. Najbolje je preko Kontakt Formulara na sajtu, a nas možete pozvati i telefonom.
 
Ako ste posetili Fortress Apartmane molimo Vas da nam pošaljete komentar. Bez ustručavanja molimo, mi i kritike primamo kao savet za unapređenje usluga za naš privatan smeštaj. Vaši saveti i kritike su nam pomogli da dostignemo četiri zvezde, a takav privatan smeštaj u Novom Sadu je uvek tražen.

Srdačno Vaši,  Fortress apartmani Novi Sad!

komentari i utisci gostiju, Fortress apartmani, Novi Sad

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!